Halfjaartraining voor gevorderden

Verbeter je mediumschap in zes trainingsdagen

Tijdens de halfjaartraining mediumschap & intuïtie ga ik met jou aan de slag om je mediumschap verder te ontwikkelen en versterken.

Elke trainingsdag kent een specifiek thema. Zo lopen we in zes maanden door verschillende aspecten van het mediumschap heen, en kun jij je op elk van die gebieden versterken. Vragen die daarbij bijvoorbeeld aan bod komen:

  • Welke intuïtieve vermogens zet jij minder vaak in, die nog kunnen worden versterkt?
  • Langer vasthouden van het contact (in de power blijven)
  • Meer inzicht in waar je nou precies je energie naar toe brengt
  • Wat te doen met een dubbellink?
  • Het geven van specifieke bewijzen
  • Het geven van een boodschap vanuit je eerste bewijzen
  • Het geven van demonstraties
  • Vanzelfsprekend is er aandacht voor jouw persoonlijke vragen

Wat deze cursus uniek maakt

We werken in een kleine groep, en dat geeft ruimte voor veel persoonlijke aandacht en coaching. Naast het behandelen van de vaste onderwerpen in de training, is er veel ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling als medium. De trainingsdagen zijn volledig verzorgd, inclusief een uitgebreide lunch.

Cursusdata

De halfjaartraining voor gevorderden start op vrijdag 13 januari 2023 en bestaat uit zes trainingen. De cursusdagen/trainingen duren van 9:30 tot ongeveer 15:00 uur. De cursusdata zijn: 13 januari, 3 februari, 17 maart, 21 april, 26 mei en 30 juni 2023.

Tarief en aanmelden

Deelname aan dit programma kost eenmalig 650 euro. Dit is het totaalbedrag voor zes cursusdagen. Inclusief bij dit tarief zijn drankjes, lekkers, lunch, een informatiemapje en het deelnamecertificaat. 
Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Let op, dit is een cursus voor maximaal 6 deelnemers. Het aantal beschikbare plekken is dus beperkt. Wil je meedoen? Wacht dan niet te lang met aanmelden.

Ga naar Online aanmelden en kies daar voor “overige cursussen”. Alle dagen van de cursus of van de halfjaartraining staan in de agenda vermeld, maar je hoeft je alleen aan te melden voor de eerste cursusdag van deelname.

Als je niet gelijk kan starten in januari, maar je kunt wel alle overige trainingsdagen. Neem dan even contact op met [email protected]

Ervaringen

Ik vond de lessen bij jou een super mooie ervaring. Er heerste een goede sfeer, mooie mensen en weer super bijzondere ervaringen opgedaan.
Jouw gastvrijheid, enthousiasme en kundigheid waren voor mij dat ik van deze dagen heb genoten.

Hartelijk dank en liefs!

Pascal

Dankjewel voor al jouw wijze lessen en ondersteuning!
Liefs!

Gaitrie