Privécursus Reiki 2

Reiki College geeft niet alleen groepslessen Reiki 2, maar ook privécursussen! Je kunt een privécursus in je eentje doen, of met een ‘eigen’ groepje, bijvoorbeeld met vriend(inn)en of familie.

Vanaf drie maanden na afronding van Reiki 1 kun je starten met Reiki 2. Waar Reiki 1 focust op het fysieke niveau, gaat Reiki 2 dieper. Je leert op emotioneel en mentaal niveau te behandelen zodat je trauma’s, frustraties of pijnen uit heden en verleden kunt aanpakken, zowel bij jezelf als bij anderen. Ook leer je te behandelen op afstand.

Je ontvangt een nieuwe inwijding en je leert Reiki symbolen toepassen. De energie waarmee je jezelf en anderen kan behandelen, zal daardoor nog krachtiger worden.

Programma

De Reiki 2 privé cursus bestaat uit een eerste (online) privé cursusdag en een online terugkommoment.  Tijdens de Reiki 2 privé cursus komt onder meer het volgende aan bod:

  • Je ontvangt een nieuwe inwijding van onze Reiki trainer. Je energiekanaal wordt daardoor verder geopend en de Reiki energie waarmee je werkt, wordt nog krachtiger.
  • Je leert gebruik te maken van de Reiki symbolen, waarmee je Reiki gerichter naar de oorzaak van de klacht kan sturen.
  • Je leert hoe je een Reikibehandeling op afstand kunt geven.

Natuurlijk krijg je niet alleen de theorie, maar zullen we alles tijdens de cursusdag oefenen en in de praktijk brengen. Na afronding van de Reiki 2 privé cursus ontvang je een certificaat.

De Reiki in de tweede graad privé cursus is een veelzijdige, diepgaande cursus die je intuïtie en zelfbewustzijn nog verder zullen versterken. Je krijgt zoveel inzichten, dat je er lange tijd mee vooruit kunt in je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Om die reden adviseren we om jezelf na Reiki 2 zeker een jaar de tijd te gunnen voordat je verder gaat met Reiki Master.

Locatie

De Reiki 2 privé cursus wordt gegeven op het adres Kartuizerland 26 in Den Hoorn, Zuid-Holland of online via Zoom.

Tarieven

De Reiki 2 privé cursus kost 595 euro per persoon. Dit is inclusief koffie of thee, versnaperingen en een reiki certificaat.

Pakketkorting
Wil je je graag aanmelden voor de Reiki 1 en de Reiki 2 Privé Cursus? Dan kan je gebruik maken van de pakketkorting. Beide privécursussen kan je dan afnemen tegen een tarief van 950 euro!

Verschil privécursus en groepscursus

Tijdens de Reiki 2 privécursus nemen we uitgebreid de tijd om naast Reiki aandacht te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. De oefeningen zijn uitgebreider en een deel van de tijd zal in het teken staan van persoonlijke coaching.

Aanmelden

De Reiki 2 privé cursus kent geen vaste data: we plannen deze samen in op basis van beschikbaarheid, zodat je een dag kunt kiezen die jou goed uitkomt. Klik hier om je aan te melden!