Privécursus Reiki 1

Reiki College geeft niet alleen groepslessen Reiki 1, maar ook privécursussen! Je kunt een privécursus in je eentje doen, of met een ‘eigen’ groepje, bijvoorbeeld met vriend(inn)en of familie.

In de privécursus Reiki 1 raak je vertrouwd met Reiki. Je leert voelen en ervaren wat Reiki is en wat het voor jou kan betekenen. Na afronding van de cursus ontvang je een erkend certificaat en kun je een gehele Reiki-behandeling te geven aan jezelf en anderen.

Reiki in de eerste graad (Reiki 1) staat vooral in het teken van het helen van jezelf. Je zuivert jezelf en je energie, zodat blokkades opgeruimd kunnen worden. Je leert in contact te komen met jezelf: met je lichaam, met je essentie. Je leert de universele levensenergie ervaren doordat je energiekanaal tijdens de reiki inwijdingen weer wordt geopend.

Programma

De eerste cursusdag duurt ongeveer drie en een halfuur. Tijdens deze dag ontvang je vier verschillende inwijdingen van de Reiki trainer. Deze inwijdingen zorgen ervoor dat je energiekanaal wordt geopend, zodat je de Reiki energie kunt gaan ervaren en toepassen. De inwijdingen worden afgewisseld met oefeningen en een stuk theorie. Je krijgt bijvoorbeeld meer informatie over het ontstaan van Reiki.

Ook krijg je een thuisopdracht mee, waarbij je jezelf drie weken lang gaat behandelen. Dit zorgt ervoor dat het energiekanaal goed kan doorstromen en je blokkades op het fysieke niveau (bijvoorbeeld hoofd, nek-en rugklachten) kunt opheffen.

Drie weken na de cursusdag komen we weer bij elkaar, tijdens een terugkommoment waar we vooral met het geven van een Reiki behandeling aan de slag gaan. Hierbij leer je hoe je andere mensen kunt behandelen en waar je rekening mee moet houden. De terugkomochtend duurt ongeveer 1,5 uur.

Locatie

De Reiki 1 Privé Cursus wordt gegeven op het adres Kartuizerland 26 in Den Hoorn, Zuid-Holland of online via Zoom.

Tarieven

De Reiki 1 privé cursus kost 450 euro per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, lekkers, een informatiemapje en een certificaat.

Pakketkorting
Wil je je graag aanmelden voor de Reiki 1 en de Reiki 2 Privé Cursus? Dan kan je gebruik maken van de pakketkorting. Beide privécursussen kan je dan afnemen tegen een tarief van 950 euro!

Verschil privécursus en groepscursus

Tijdens de Reiki 1 privécursus nemen we uitgebreid de tijd om (naast het leren van Reiki) aandacht te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. De oefeningen zijn uitgebreider en een deel van de tijd zal in het teken staan van persoonlijke coaching.

Aanmelden

De Reiki 1 privé cursus kent geen vaste data: we plannen deze samen in op basis van beschikbaarheid, zodat je een dag kunt kiezen die jou goed uitkomt. Aanmelden kan hier!