Ervaringen

Dit zeggen onze cursisten over hun ervaringen met Reiki College.

Dank voor de leuke online reiki oefenavond! Ik ben zeker voornemens nog eens mee te doen, het is leerzaam en ook gewoon heel fijn. Bijzonder om mensen te ontmoeten en direct te kunnen delen en voelen, echt mooi. Dank voor je warme ontvangst!

MirneCursist

Al jaren was ik nieuwsgierig naar Reiki. De eerste cursusdag was erg ontspannen met twee andere cursisten. Winnie is erg open en warm, ik voelde me direct op mijn gemak.

Het theoretische deel werd afgewisseld met vier inwijdingen. Voor mij als nuchter persoon was het een hele bijzondere gewaarwording. Helemaal niet zweverig, maar een vorm van herkenning. Met best een pittige thuisopdracht werd de eerste dag afgesloten.

Na 3 weken kwamen we weer bij elkaar. Deze ochtend was praktischer en erg leerzaam. En nu dan aan de slag en veel gaan oefenen! Reiki College is zeker aan te raden als je open staat voor Reiki met een Hollandse nuchterheid.

CorineCursist Reiki 1 & 2

Zo'n vijfentwintig jaar geleden had ik Reiki 1 en 2 gedaan en sinds twee jaar voel ik dat ik eraan toe ben om verder te groeien. Gelukkig kwam ik gegevens van Winnie tegen. Dit voelde goed! En mijn gevoel werd bevestigd. Ondertussen heb ik Reiki 3a afgerond bij Winnie. Haar professionele manier waarop zij Reiki verder in praktijk brengt heeft mij getriggerd om ook verder door te gaan bij haar en ik heb mij aangemeld voor Reiki 3b. Ik kijk ernaar uit om met haar verder te mogen ontwikkelen!

TinekeReiki Master

Door een kennis werd ik op Reiki gewezen als mogelijkheid voor mijn herstel. Na enige reikibehandelingen, die ik heel bijzonder vond, ben ik opzoek gegaan naar een Reiki-opleider. Hier en daar navraag gedaan en op internet naar een opleider gezocht. Met twee opleiders heb ik telefonisch contact gezocht. Een persoon vlakbij in de buurt en iets verder van mijn huis vandaan: Winnie Vroegindeweij. Beide namen de telefoon niet op. Waarschijnlijk waren ze aan het werk. Alleen Winnie belde na korte tijd terug met de vraag of ze mij kon helpen. Bij het gesprek wat volgde viel alles gelijk bij mij op de goede plaats.
Heel ontspannen, heel aardig, maar ook heel duidelijk in wat haar drijft om Reiki-cursussen te geven. Een afspraak was gauw gemaakt voor een privécursus Reiki 1. Een hele fijne ervaring.
Inmiddels heb ik ook Reiki 2 bij Winnie gedaan en al vier workshops gevolgd en me al weer ingeschreven voor nog twee workshops.
Winnie is heel open en heeft de opmerkelijke gave om iets heel duidelijk uit te leggen en je mee te nemen in deze wonderlijke wereld van de Reiki. Ik kan haar zonder meer aanbevelen. De opleiding is prima, ontvangst allerhartelijkst en de maaltijden die ze voorschotelt zijn een feest op zich. En nu op naar Reiki 3!

WimReiki, Cursus mediumschap & intuïtie

Onlangs ben ik bij Winnie ingewijd in Reiki 1. Een paar maanden ervoor zag ik de pagina van Reiki College op social media voorbijkomen. Ondanks dat ik Reiki best een beetje zweverig vond, won mijn nieuwsgierigheid het en was de privé-cursus snel geboekt!
De eerste cursusdag was heel relaxed. Winnie is een open en lief persoon, die je meteen op je gemak stelt. En het fijne was om de Reiki 1 cursus één op één te volgen.
Na de reiki 1 inwijding kwam de voor mij moeilijke thuisopdracht. Wat een strijd! Aarden, luisteren naar je lichaam, niet met je hoofd werken, maar gewoon de universele energie het werk laten doen!
Na 3 weken was de terugkomdag waarbij je aan elkaar o.a. een reiki behandeling geeft. Heerlijk!
Naast dat de Reiki 1 cursus een mooie ervaring is, ben ik me ook bewuster geworden van mijn eigen lichaam, waardoor ik steviger en bewuster in het leven sta.
Ik kan iedereen de Reiki cursussen van Winnie aanraden! Dank je Winnie!

ArianneCursist Reiki 1

Ik was al bekend met Reiki, maar het was voor mij op de achtergrond geraakt. Toen ik Winnie tegenkwam werd ik weer enthousiast en besloot ik opnieuw Reiki 1 te doen.
Deze keer ervaarde ik het laagdrempeliger en eenvoudiger. Dat werd versterkt toen ik na ruim een half jaar ook Reiki 2 volgde. Door de krachtigere energie kan ik nu in kortere tijd mezelf en/of mijn kinderen behandelen. Voor ons werkt het heel fijn om snel en goed in slaap te komen en met frisse energie op te staan.
Dankzij Winnie gebruik ik Reiki nu weer. Zij heeft op een heldere en prettige manier uitleg gegeven en mij laten ervaren hoe waardevol Reiki is. Ik kan het iedereen aanbevelen om een cursus bij Winnie te volgen en jezelf te laten verwonderen.

ChantalReiki 1, 2 en Reiki Master

Een aantal jaren geleden heb ik kennis gemaakt met Reiki. Heb de Reiki I cursus gevolgd maar helaas verder niets meer mee gedaan.
Vorig jaar vond er in mijn leven een dramatische gebeurtenis plaats waardoor ik mezelf helemaal ben kwijtgeraakt. Om weer met mezelf in contact te kunnen komen en te weten wie ik nu eigenlijk ben en waar ik sta bracht mij weer terug bij Reiki.
Ik ben op internet gaan zoeken en kwam zo op de site van Winnie terecht. Dit voelde goed juist omdat ik er een privé cursus kon volgen.
Ik heb de Reiki energie weer mogen ervaren en heb ook Reiki II gedaan.
Dank je wel Winnie dat je mij weer een beetje terug in balans heb gebracht en ik de liefdevolle Reiki energie nu dagelijks mag ervaren!

CorienReiki 1, 2 en Reiki Master

Het was voor mij een bijzondere maand oktober in het teken van Reiki.
Ruim 13 jaar geleden had ik me al eens verdiept in Reiki I en ook het certificaat gehaald. Het ging mij niet zozeer om Reiki zelf, maar meer om de mensen die ook de universele energie voelen. Die dit uitstralen, en als je ze echt aankijkt, zie je de kracht van hun ziel.
Maar ja.. wat gebeurt niet allemaal in je leven. Je kinderen worden groot, je verzuipt in je werk en in je dagelijkse beslommeringen. De tijd vliegt voorbij. Als klap op een vuurpijl kreeg ik een ernstige ziekte. Een kwaadaardige tumor op mijn slokdarm. Na een zware operatie en een lang herstel, sta je anders in het leven.
Wel helemaal schoon, maar toch ... de energie stroomde niet goed meer in mijn lichaam. Reiki II? Zou dat helpen?
Al surfend op het internet kwam ik uit bij Winnie. Eerst maar eens een Reiki behandeling afspreken. Kijken hoe dat voelde. Kort daarna een opfris ochtend Reiki I gedaan bij Winnie. De energie stroomde beter, ik voelde me ook happy. Door Winnie’s prettige manier van uitleg en omgang, zonder zweverig te worden, liet Winnie me ervaren hoe waardevol dit alles kan zijn. Nu ik ook de Reiki II cursus gedaan heb, moet ik het niet laten versloffen ;-) ...Ik sta nu anders in het leven!

FrankReiki 2 & Reiki Master

In 2018 heb ik Reiki 1 en Reiki 2 bij Winnie mogen volgen. Ik heb dit ervaren als een zeer liefdevolle en transformerende ontwikkeling. Winnie voelt de energie goed en weet daardoor precies hoe ze iemand mag en kan benaderen.
De lesdagen zijn afgewisseld met theorie m.b.t. meer informatie over Reiki plus de verschillende symbolen (reiki 2) en praktijk waarbij je oefent met, bij en van elkaar. De lunch is goed verzorgd.
Het volgen van Reiki 1 en 2 heeft ervoor gezorgd dat mijn transformatie versneld in werking is gesteld en dat ik keuzes op het gebied van werk en studie heb gemaakt. Het gevolg van deze keuzes is dat ik meer geaard in het hier en nu leef.
Ik ben Winnie dankbaar voor de mooie ervaringen van Reiki 1 en Reiki 2!

EvelineReiki 1, 2 en Reiki Master

Mijn interesse lag al heel lang bij reiki. Op internet gezocht naar cursussen, maar nergens de juiste energie kunnen vinden die mij aantrok. Uiteindelijk heb ik de website van reikicollege gevonden.
Tja er wordt gezegd niets is toeval...nee klopt! Bij Reiki College is mijn spirituele ontwikkelingsreis begonnen.
Al heel snel een afspraak gemaakt, voor reiki 1. Na 3 maanden gelijk reiki 2 gedaan. Hierna volgende al snel meerdere workshops.
In de tussen tijd heb ik mij ontwikkeld naar een gemotiveerde leergierige leerling. Dit komt doordat Winnie haar lessen geboeid, uitdagend, maar vooral op de juiste manier uitlegt zodat het te begrijpen is. Afdwalen of je vervelen zit er niet in... van begin tot eind ben je gefocust op de lesstof en praktijk.
Ik voel mij op mijn gemak bij Winnie! Hierdoor kom ik makkelijk in mijn leerproces en spirituele ontwikkeling,

SimoneReiki 1, 2 & Reiki Master

Ik wilde al heel lang een Reiki Cursus volgen, maar daar kwam steeds niets van. Totdat ik op Facebook een advertentie van Reiki College zag.
Daar werd alles zo duidelijk en op een mooie manier uitgelegd. Ik heb mij gelijk opgegeven. In de tussentijd heb ik nu diverse workshops en Reiki 1 en Reiki 2 gevolgd bij Reiki College.
Wat een mooie ervaringen allemaal. Alles wordt op zo'n mooie respectvolle manier door Winnie gegeven. Je voelt je helemaal op je gemak bij haar. Ik kan alleen maar zeggen: ga kijken op haar website en schrijf je in voor Reiki of voor een mooie workshop en ervaar zelf!

YvonneReiki en diverse workshops

Ik ben Winnie dankbaar want haar lessen helpen om even met een andere wereld te confronteren, voelen dat de grens tussen twee werelden niet dicht en dat we in staat veel meer dan we denken b.v. - werken met energie…. bijzondere ervaring!

NataliaReiki, cursus mediumschap & intuïtie

Lieve Winnie, Ik heb met heel veel plezier het online reiki 2 terugkom-moment beleefd. De online terugkom was voor mij heel mooi vol gevoel en leerzaam. Ik dank je dan ook hartelijk hiervoor!
Lieve groet!

RobbertReiki 2

Een Online Reiki-terugkomdag waar mens tot mens zo belangrijk is, kan dit eigenlijk wel? Al snel bleek dat juist online de ultieme test en bevestiging was om op afstand elkaar te kunnen waarnemen, te doorvoelen en positief te beïnvloeden. Een hele ervaring, spannend ook wel, maar met de zorgvuldige begeleiding van Winnie werd het weer een waardevolle stap naar mijn Reiki-leraarschap.
De opstap naar Reiki van de 21e eeuw.

HubertReiki, Cursus mediumschap & intuïtie

Allereerst was ik wat sceptisch over het online volgen van een cursusdag. Hoe kun je een online verbinding maken met reiki of met mediumschap? Ik ben verbaasd hoe “goed” dit heeft uitgepakt. Super, ontzettend bedankt!

DianaReiki, Cursus mediumschap & intuïtie

Na het behalen van één of meerdere reikigraden, is er natuurlijk de wens om met mede-beoefenaars over allerlei zaken van gedachten te wisselen en van elkaar te leren. Ook het elkaar behandelen is een mogelijkheid om met vraag en antwoord weer een stapje verder te komen. Winnie Vroegindeweij heeft dat goed begrepen en biedt nu online-oefenavonden aan waar het mogelijk is om met elkaar reiki te beoefenen. De eerste avond was meteen al een succes. Acht personen, van reiki 1 tot en met reiki-master konden elkaar op afstand behandelen. Na een meditatie kon men in tweetallen aan de gang gaan. Behandelen en het meer op afstand met elkaar contact zoeken. Na elke sessie was er een gesprek tussen het tweetal en vaak was Winnie ook ingelogd. Een bijzondere oefenavond die zeker om een vervolg vraagt.

WimReiki & Mediumschap & intuïtie

Hai lieve Winnie, dank voor de mooie avond, het was erg fijn om nieuwe contacten te maken. Het online connecten vind ik nog steeds een lastige, maar door gisteravond is die drempel een stuk kleiner geworden. Winnie, jij weet mensen te verbinden, dit doe je op een mooie liefdevolle manier. Dank daarvoor!

EvelineReiki 1 en Reiki 2

Ik heb de Reiki oefenavond als zeer waardevol ervaren. Ik werd tijdens de healing weer bewust van de kracht van Reiki, dat was ik even vergeten in de gekte van de dag. Verbaasd was ik eigenlijk dat het zo goed ging omdat ik al lange tijd weinig gedaan had met de Reiki energie. Ook de gezamenlijke oefening voelde zeer krachtig, prachtig om te ervaren. Na de oefenavond ben ik direct weer iedere dag Reiki op mezelf aan het toepassen en dat voelt zeer goed. Bedankt Winnie, voor de enthousiaste begeleiding tijdens de oefenavond. Ik ben blij dat ik heb gekozen voor een rittenkaart zodat ik weer een aantal keer kan meedoen, dat is een goede stok achter de deur om bewuster met Reiki bezig te zijn in mijn dagelijkse leven.

MarjaReiki 1 en Reiki 2

De oefenavond in januari vond ik indrukwekkend, mooi en intens. Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring.

TamaraReiki cursist

Ik vind het altijd heel prettig om bij jou een cursus te mogen volgen (Reiki 1 en 2 en mediumschap). Hele prettige en open sfeer in een fijne omgeving. Je geeft een heldere uitleg. Elke keer is weer een bijzondere en waardevolle ervaring!

KarinReiki, Cursus Mediumschap & Intuïtie

Lieve Winnie,

Dank je wel voor de fijne kennismaking en prettige begeleiding van de reiki. Ik wil er zeker mee doorgaan om er mensen mee te kunnen helpen.

Ik ga me aanmelden voor Reiki 2. Dan zien we elkaar weer bij de volgende cursusdag!

JoenieReiki 1 en Reiki 2

Dank je voor alle mooie lessen mediumschap & intuïtie.

GaitrieCursus Mediumschap & Intuïtie

Voor mij was het alsof er allemaal puzzelstukjes bij elkaar vielen.
Veel dingen wist ik al over Chakra’s en energie, maar het was heel fijn dat ik nu de handvatten kreeg om te weten wat ik ermee kan doen.
Omdat het natuurlijk een privé cursus was had ik alle tijd en ruimte om alles te kunnen vragen.
Ik vond het een fijne sfeer en alles heeft Winnie duidelijk uitgelegd.

EstherReiki cursist

Ik vond de 4 lessen bij jou een super mooie ervaring. Er heerste een goede sfeer, mooie mensen en weer super bijzondere ervaringen opgedaan.
Jouw gastvrijheid, enthousiasme en kundigheid waren voor mij dat ik van deze dagen heb genoten.

Hartelijk dank en liefs!

PascalCursus Mediumschap & Intuïtie

Fijn dat je de geluidsopname van de reading hebt gemaakt en gedeeld. Dankjewel! In korte tijd best veel te horen gekregen en vond 't fijn om nog eens terug te luisteren. Heb weer inzichten en bevestiging gekregen waar ik wat mee mag en dat doet me goed!
Bedankt dat ik mocht komen. Heb 't als heel warm en bijzonder ervaren.

Kijk ernaar uit om te beginnen met Reiki bij/met jou!

Wens je fijne feestdagen.

LianneReading

Dankjewel voor al jouw wijze lessen en ondersteuning!

Liefs!

LauretteReiki Master & Trainer

Ik vind de Reiki 2 cursus heel bijzonder. Na het volgen van de cursus en de opdrachten kan je jezelf en anderen nog beter helpen, ook specifieker. Dat vind ik mooi. Ik ben er dankbaar voor.

EllenReiki 2

Ik bedank je voor je aandacht en wens je nog vele inspiratievolle jaren met je mooie bedrijf. Ik heb mij bij jou heel welkom gevoeld.
Liefs😘

MarikeReiki 1 & 2

Dank je wel voor de lessen en je inspiratie.

KarinReiki 1 & 2

Nogmaals dank voor jouw fijne en heldere begeleiding tijdens de afgelopen reis die ik mocht maken. Kijk uit naar het volgende avontuur.

EvelineReiki Trainer

Hartelijk dank voor het geven van de cursus. Het was heel fijn te doen. Ben enorm blij hier eindelijk mee te zijn begonnen. Voelt echt als een nieuwe weg inslaan.
Ook een fijn gevoel dat ik met vragen bij je terrecht kan:)

CynthiaReiki 1 Privé