Privécursus Reiki 3a (Reiki Master)

Reiki College geeft niet alleen groepslessen Reiki 3a, maar ook privécursussen! Je kunt een privécursus in je eentje doen, of met een ‘eigen’ groepje.

Ongeveer een jaar na afronding van Reiki 2 kun je starten met Reiki 3a. De Reiki 3a Cursus wordt ook wel de Reiki Master Cursus genoemd. Reiki 3a Cursus is voor mensen die graag Reiki in hun leven willen blijven toepassen en al intensief aan zichzelf hebben gewerkt. Ze zijn in het bezit van minimaal het Reiki 1 & Reiki 2 certificaat.

Tijdens de Reiki 3a Privé Cursus krijg je een inwijding en leer je werken met het vierde (geheime) symbool. Hierdoor kun je de heling op alle verschillende niveaus (tegelijk) inzetten. Je intuïtie zal zich nog meer versterken en je zult vanuit een hoger bewustzijn kunnen gaan leven.

Programma

De Reiki 3a privé cursus bestaat uit een privé cursusdag en een online terugkommoment na drie weken.

Natuurlijk krijg je niet alleen de theorie, maar zullen we alles tijdens de cursusdag oefenen en in de praktijk brengen. Na afronding van de Reiki 3a privé cursus ontvang je een erkend certificaat (reiki 3a graad).

Locatie

De Reiki 3a privé cursus wordt gegeven op het adres Kartuizerland 26 in Den Hoorn, Zuid-Holland of online via Zoom.

Tarieven

De Reiki 3a privé cursus kost 895 euro per persoon. Dit is inclusief koffie of thee, versnaperingen en een certificaat.

Pakketkorting
Wil je je graag aanmelden voor de Reiki Master en de Reiki Trainer Cursus? Dan kan je gebruik maken van de pakketkorting. Voor meer informatie neem even contact op met [email protected]

Verschil privécursus en groepscursus

Tijdens de Reiki 3a privécursus nemen we uitgebreid de tijd om naast Reiki aandacht te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. De oefeningen zijn uitgebreider en een deel van de tijd zal in het teken staan van persoonlijke coaching.

Aanmelden

De Reiki 3a privé cursus kent geen vaste data: we plannen deze samen in op basis van beschikbaarheid. Je kunt je hier aanmelden.