Reiki 1 cursus

In de cursus Reiki 1 raak je vertrouwd met Reiki. Je leert voelen en ervaren wat Reiki is, wat het doet en wat het voor jou kan betekenen. Na afronding van de cursus ben je in staat een gehele Reiki-behandeling te geven aan jezelf en anderen. Na afronding van de cursus Reiki 1 ontvang je een erkend certificaat.

Reiki in de eerste graad staat met name in het teken van het helen van jezelf. Je zuivert jezelf en je energie zodat blokkades opgeruimd kunnen worden. Je leert in contact te komen met jezelf: met je lichaam, met je essentie. Je leert de universele levensenergie ervaren doordat je energiekanaal tijdens de reiki inwijdingen weer wordt geopend.

Programma

De eerste cursusdag duurt van 09:30-15:00 uur. Tijdens deze dag ontvang je vier verschillende inwijdingen van onze Reiki Trainer. Deze inwijdingen zorgen ervoor dat jouw energiekanaal wordt geopend, zodat je de Reiki energie kunt gaan ervaren en toepassen. De inwijdingen worden afgewisseld met oefeningen en een stuk theorie. Je krijgt bijvoorbeeld meer informatie over het ontstaan van Reiki.

Ook krijg je een thuisopdracht mee, waarbij je jezelf drie weken lang gaat behandelen. Dit zorgt ervoor dat het energiekanaal goed kan doorstromen en je blokkades op het fysieke niveau (denk hierbij aan hoofd, nek-en rugklachten) kunt opheffen.

Drie weken na de eerste cursusdag komen we weer bij elkaar voor een korter moment, tijdens een terugkomochtend waar we vooral met het geven van een Reikibehandeling aan de slag gaan. Hier leer je hoe je andere mensen kunt behandelen en waar je rekening mee moet houden. De terugkomochtend duurt van 9:30 tot 11:30 uur.

Tarieven

De groepscursus Reiki 1 bestaat in twee varianten, fysiek en online. Daarnaast is het mogelijk om Reiki 1 als privécursus te boeken. Tarief en beschikbaarheid verschillen per variant.

OnlineFysiekPrivécursus
Volledige online groepscursus met onze trainer via Zoom.Groepscursus bij Reiki College in Den Hoorn, Zuid-Holland.Individuele cursus, zowel in onze praktijk als online mogelijk.
Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.
Het cursusmateriaal wordt vooraf toegestuurd.Inclusief koffie/thee, lekkers en lunch (afh. van tijdstip).Verzorging afhankelijk van gekozen variant.
Eerste cursusdag 13:00-17:00 uur, terugkom ca. 1 uur.
(totaal ca. 5 uur les)
Eerste cursusdag 09:30-15:00 uur, terugkomochtend 9:30 tot ongeveer 11:30 uur.
(totaal ca. 7,5 uur les)
Duur eerste cursusdag ca. 3 uur, terugkom ca. 1 uur.
(totaal ca. 4 uur les)
Tarief €250,-Tarief € 275,Tarief € 385,-
Genoemde tarieven gelden per deelnemer en zijn inclusief 21% BTW.
Onze cursusvoorwaarden zijn van toepassing op alle cursussen.

Aanmelden Reiki 1 cursus

In de onderstaande agenda vind je de beschikbare datum (of data) voor deze cursus. Kies datum/tijdstip en vul je gegevens in. Na het voldoen van de (aan)betaling is jouw plek direct voor je gereserveerd!