Raak vertrouwd met de Japanse geneeswijze Reiki en zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

- Aankomende groepscursussen: 20 september en 22 november

Tijdens de cursus Reiki 1 maakt onze ervaren trainer je vertrouwd met Reiki. In een fijne, veilige omgeving leer je in alle rust voelen en ervaren wat Reiki is en wat het voor jou kan betekenen.

Reiki 1 staat in het teken van zelfheling. Je ontvangt tijdens de cursusdag vier Reiki-inwijdingen waarmee je energiekanalen worden geopend, zodat je de levensenergie die door je heen stroomt (weer) kunt ervaren. Je leert de energie voelen en gebruiken om jezelf te zuiveren en blokkades op te ruimen. Een bijzondere en directe manier om in contact te komen met jezelf: met je lichaam, met je essentie.

Reiki 1 is er voor jou:

Voel je welkom! Voor een persoonlijke, liefdevolle introductie tot de eeuwenoude Japanse geneeswijze Reiki. Ik kijk ernaar uit om jouw Reiki-reis te mogen begeleiden en je te helpen om al het moois dat Reiki te bieden heeft, in je leven te gaan integreren.

Winnie Vroegindeweij
- Reiki Trainer

Je zet iets moois in gang

Verbetering van je gezondheid

Reiki bevordert een diepe staat van ontspanning en helpt het zenuwstelsel te kalmeren. Hierdoor kan je lichaam zichzelf beter genezen. Gevoelens van angst en stress verminderen, je slaapt beter en je immuunsysteem wordt sterker.

Emotionele en spirituele groei

Reiki is een pad naar spirituele groei. Doordat het je bewuster maakt van je eigen emoties en gedachten, ga je begrijpen hoe deze jouw welzijn beïnvloeden. De inzichten die je zo opdoet over jezelf, helpen je enorm in je persoonlijke groei.

Beter omgaan met (hoog)gevoeligheid

Reiki-technieken zijn effectief om overstimulatie van je zintuigen te verminderen. Het vergroot je emotionele en mentale stabiliteit. Gevoelige en hooggevoelige mensen hebben hier veel baat bij, omdat zij zo beter om kunnen gaan met prikkels uit de omgeving.

Diepere verbindingen

Reiki helpt je om (weer) in contact te komen met jezelf, je intuïtie te versterken en een diepere verbinding te maken met het universum, de natuur en je ziel, je innerlijke zelf. Dit helpt je weer om diepere verbindingen te kunnen maken met anderen.

Zo ziet de Reiki 1 cursus eruit

Het programma van de Reiki 1 cursus bestaat uit een cursusdag, een oefenperiode waarin je zelf aan de slag gaat, en een terugkommoment waarop we ervaringen uitwisselen en de lesstof verder verdiepen met kennis en oefeningen. Lees hieronder meer over alle onderdelen van de cursus.

 

De eerste cursusdag duurt van 09:30-15:00 uur. Tijdens deze dag ontvang je vier verschillende inwijdingen van onze Reiki Trainer. Deze inwijdingen zorgen ervoor dat jouw energiekanaal wordt geopend, zodat je de Reiki energie kunt gaan ervaren en toepassen. 

Halverwege de dag verzorgt onze trainer een heerlijke lunch voor je. Deze lunch, maar ook drankjes en lekkers tijdens de dag, zijn inbegrepen in de prijs.

De inwijdingen worden afgewisseld met oefeningen en een stuk theorie. Je krijgt informatie over het ontstaan van Reiki, meer informatie over de werking van chakra’s en de aura, en nog veel meer.

Je gaat de kracht van Reiki ontdekken door jezelf drie weken lang te behandelen. Tijdens de eerste cursusdag krijg je alle technieken aangereikt om jezelf te behandelen. In de aansluitende periode van 21 dagen ga je aan de slag om blokkades op het fysieke niveau (denk hierbij aan hoofd, nek-en rugklachten) te leren voelen en op te heffen. Veel cursisten ervaren dit als een bijzondere periode van persoonlijke groei en bewustwording.

Ongeveer drie weken na de eerste cursusdag komen we weer bij elkaar voor een korter moment. Tijdens dit moment, dat meestal zo’n 2 uur duurt, blikken we terug en wisselen we ervaringen uit over de oefenperiode. Daarna gaan we aan de slag met het geven van een Reikibehandeling aan elkaar. Je leert je hoe je andere mensen kunt behandelen en waar je rekening mee moet houden.

Je ontvangt tijdens de eerste cursusdag een informatiemapje met theorie, oefeningen en tips om jouw Reiki-reis goed geïnformeerd en vol vertrouwen te kunnen starten. Je kunt dit gebruiken als naslagwerk tijdens de oefenperiode.

Na het volgen van de cursus ontvang je van onze trainer een persoonlijk reikicertificaat.

Groepscursus
Deelname aan de Reiki 1 cursus kost € 300,- inclusief cursusmateriaal, drankjes, lunch en lekkers. Je betaalt bij je aanmelding eenvoudig online en ontvangt direct een bevestiging dat jouw plek voor je is gereserveerd.

Privécursus
Je kunt Reiki 1 ook als privécursus volgen, alleen of met bijvoorbeeld vriend(en) of familie. Het all-in tarief is dan € 450,- per deelnemer. Bij je aanmelding kun je deze keuze maken, je ziet dan direct de beschikbare data.

Pakketkorting
Als je je gelijktijdig voor zowel de Reiki 1 als de Reiki 2 Cursus inschrijft kan je gebruik maken van een pakketkorting. De totale prijs inclusief de pakketkorting voor de groepscursussen Reiki 1 en 2 is 650,- .

Daarom Reiki College

Ervaring en focus

Reiki is ons specialisme. Met veel liefde en aandacht werken we bij Reiki College elke dag aan het bieden van een fijne Reiki cursus. Met vele blije cursisten tot gevolg!

Persoonlijk en liefdevol

Door onze focus op persoonlijke aandacht en het bieden van een fijne sfeer ontstaat er voor iedere cursist een waardevolle start van een prachtige ontdekkingsreis.

Eenvoudig bereikbaar

Reiki College is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer. Parkeren is gratis. De praktijk/trainingslocatie is op de begane grond.

Cursisten waarderen ons met 5/5 sterren!

 

5/5
"Wat een mooie ervaringen allemaal. Alles wordt op zo’n mooie respectvolle manier door Winnie gegeven. Je voelt je helemaal op je gemak bij haar. Ik kan alleen maar zeggen: schrijf je in en ervaar het zelf!"
Yvonne de Hoog
via Google Reviews
5/5
"Winnie is an amazing mentor and spiritual person. She has guided me on this journey and has helped me in changing my lifestyle completely. I would greatly recommend to anyone who would like to understand more about themselves and who would like to open their minds."
S.M. Birca
via Google Reviews
5/5
"Wat een goed besluit om voor Reiki College te kiezen. Winnie is een geweldig leuk mens, met haar voeten op de grond en allesbehalve zweverig! Helder, duidelijk, down to earth en een hartstikke lief mens. Veel geleerd van haar, beslist een aanrader!"
Yvette
via Google Reviews
5/5
"Dankjewel Winnie, voor jouw ondersteuning en onuitputtelijke inspiratie om meer uit mezelf te halen!"
Laurette Pelser
via Google Reviews
Reiki 1 is de start van een bijzondere persoonlijke ontwikkeling. Na het volgen van de cursus:
- De eerstvolgende groepscursus is op: 20 september en 22 november

Aanmelden Reiki 1 cursus

Kies een beschikbare datum en vul je gegevens in. Je betaalt eenvoudig online, daarna is jouw plek gereserveerd!