Workshop Mediumschap & Intuïtie

Ontdek hoe informatie over anderen bij jou binnenkomt, leer deze intuïtieve vermogens in te zetten en verbaas jezelf!

Tijdens de (online) Workshop Mediumschap & Intuïtie ga je aan de slag om je intuïtieve vermogens te ontdekken. Hoe krijg je informatie binnen als je energie van iemand anders, of van een voorwerp probeert te voelen? In grote lijnen volgen we een programma als volgt:

Eerst zorg ik, met behulp van diverse oefeningen, dat je helemaal ‘in je lijf’ komt. Vanuit die ontspanning help ik je verbinden met je ‘hogere zelf’. Van daaruit kijken we of je meer te weten kunnen komen over de cursist tegenover je.

Hoe voelt diegene zich? Wat speelt er in zijn/haar leven. Met welke (levens)vragen loopt diegene rond? Wat voor werk doet hij of zij? Waar wordt hij/zij gelukkig van? Het zal je verbazen hoeveel je te weten kunt komen door je intuïtieve vermogens in te zetten!

Voel je het? Krijg je kleuren of beelden door? Of “weet” je het gewoon? Alles is mogelijk. We zullen gaan vaststellen hoe de informatie bij jou binnenkomt, en ook hoe je de betrouwbaarheid van de informatie leert beoordelen.

De (Online) Workshop Mediumschap & Intuïtie duurt van 9:30 tot ongeveer 15:00 uur en kost 100 euro inclusief drankjes, lekkers, lunch, informatiemapje en deelnamecertificaat.

Er is ook een ‘gevorderden-versie’ van deze (online) workshop: Mediumschap & Intuïtie niveau 2. Het kennen en aanspreken van je intuïtie is de eerste stap naar mediumschap en het laten ontstaan van een contact met overleden dierbaren is een volgende stap. Ben je hier al aan toe? Meld je dan aan voor de (Online) Workshop Mediumschap & Intuïtie deel 2.

Data en aanmelden

Bekijk de Agenda cursussen en workshops voor actuele data en online aanmelden.