Over Reiki College

Reiki College biedt opleidingen Reiki 1, Reiki 2, Reiki Master en Reiki Trainer aan. Lesgeven doen we laagdrempelig en nuchter, maar altijd persoonlijk en liefdevol. We werken in kleine groepen, zodat er veel individuele aandacht is en voldoende ruimte voor vragen.

Over mijzelf

Mijn naam is Winnie Vroegindeweij en ik ben de trotse oprichter van Reiki College. Met inmiddels meer dan 40 jaar levenservaring heb ik een diepgaande passie ontwikkeld voor persoonlijke groei en het verkennen van de kracht en energie die in ieder van ons schuilt.

Het ontdekken van Reiki veranderde mijn leven op een onvoorstelbare manier. Het behalen van alle Reiki-graden heeft voor mij, mijn gezin en veel mensen om me heen zoveel moois betekend, dat ik me er nu voor wil inzetten zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met Reiki.

In 2017 heb ik de deuren van Reiki College geopend, en ben ik met veel plezier Reiki-cursussen gaan verzorgen. Het is mijn missie en mijn ‘superpower’ geworden om anderen te begeleiden op hun eigen reis naar bewustwording en positieve verandering.

Voor wie is Reiki College?

Ik word geïnspireerd door cursisten die ervoor willen gáán en echt tijd en energie willen investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor wie hier klaar voor is, heb ik een veilige omgeving gecreëerd waarin je je sensitiviteit kunt ontdekken en je innerlijke kracht kunt versterken.

Ik geloof dat ware transformatie plaatsvindt wanneer we de moed hebben om onze gevoeligheden te omarmen en deze te gebruiken als bronnen van kracht. Als je bereid bent om de reis naar zelfontdekking aan te gaan en je innerlijke kracht te ontdekken, dan ben je bij Reiki College aan het juiste adres.

Ik kijk er enorm naar uit om je te begeleiden en je te helpen je volledige potentieel te bereiken. Neem gerust contact met me op voor meer informatie over de Reiki-cursussen of om een afspraak te maken. Samen gaan we een pad van persoonlijke groei starten!

Liefs,
Winnie