Over Reiki College

Welkom bij Reiki College!

Ik ben Winnie Vroegindeweij, Reiki Trainer en oprichter van Reiki College. Reiki heeft voor mij, mijn gezin en veel mensen om me heen zoveel moois betekend, dat ik me er graag voor inzet om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met Reiki. Daarom ben ik in 2017 gestart met Reiki College.

Reiki College biedt cursussen en opleidingen Reiki 1, Reiki 2, Reiki Master en Reiki Trainer aan. Lesgeven doen we laagdrempelig en nuchter, maar altijd persoonlijk en liefdevol. Ik werk in kleine groepen, zodat er veel individuele aandacht is en voldoende ruimte voor vragen.

Mijn wens voor in de nabije toekomst is om meerdere Reiki Trainers bij Reiki College te laten aansluiten, zodat we de kennis, de liefdevolle energie en de kracht van Reiki kunnen overbrengen op zoveel mogelijk mensen.

Veel liefs,
Winnie

Ervaringen

Dit zeggen cursisten over hun ervaringen met Reiki College!

"Ik ben Winnie dankbaar. Haar lessen helpen om even met een andere wereld te confronteren, voelen dat de grens tussen twee werelden niet dicht is, en dat we in staat zijn tot veel meer dan we denken. Bijzondere ervaring!"

NataliaReiki 1

"Winnie heeft op een heldere en prettige manier uitleg gegeven en mij laten ervaren hoe waardevol Reiki is. "

ChantalReiki 1, Reiki 2

"Ik heb diverse workshops en Reiki 1 en Reiki 2 gevolgd bij Reiki College. Wat een mooie ervaringen! Alles wordt op zo'n mooie respectvolle manier door Winnie gegeven. Je voelt je helemaal op je gemak bij haar."

YvonneReiki 1, Reiki 2, diverse workshops