Reiki Master cursus

Ongeveer een jaar na afronding van Reiki 2 kun je starten met Reiki 3a, oftewel Reiki Master. De Reiki 3a cursus is voor mensen die graag reiki in hun leven willen blijven toepassen en al intensief aan zichzelf hebben gewerkt. Ze zijn in het bezit van minimaal het Reiki 1 & Reiki 2 certificaat.

Tijdens de Reiki Master cursus krijg je een inwijding en leer je werken met het vierde symbool. Hierdoor kun je de heling op alle verschillende niveaus (tegelijk) inzetten. Je intuïtie zal zich nog meer versterken en je zult vanuit een hoger bewustzijn kunnen gaan leven.

Programma

De cursus bestaat uit 1 cursusdag van 09:30-15:00 uur en een online terugkommoment van ongeveer anderhalf uur.

Natuurlijk krijg je niet alleen de theorie, maar zullen we alle informatie tijdens de cursusdag in de praktijk brengen en met elkaar oefenen. Na afronding van de Reiki Master cursus ontvang je een certificaat voor de Reiki 3a graad, en vanaf dat moment kun je jezelf Reiki Master noemen én voelen!

Locatie

De Reiki 3a / Reiki Master cursus wordt gegeven aan de Kartuizerland 26 in Den Hoorn (ZH) of online via Zoom.

Tarieven

De groepscursus Reiki Master bestaat in twee varianten, als groepscursus en als privécursus. Tarief en beschikbaarheid verschillen per variant.

GroepscursusPrivécursus
Groepscursus bij Reiki College in Den Hoorn, Zuid-Holland.Individuele cursus, zowel in onze praktijk als online mogelijk.
Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.
Inclusief koffie/thee, lekkers en lunch (afh. van tijdstip).Verzorging afhankelijk van gekozen variant.
Eerste cursusdag 09:30-15:00 uur, online terugkommoment
ca. 1 uur.
(totaal ca. 6,5 uur les)
Duur eerste cursusdag ca. 3 uur, online terugkommoment
ca. 1 uur.
(totaal ca. 4 uur les)
Tarief € 600,Tarief € 895,-
Onze cursusvoorwaarden zijn van toepassing op alle cursussen

Pakketkorting
Wil je je graag aanmelden voor de Reiki Master en de Reiki Trainer cursus? Dan kan je gebruik maken van de pakketkorting. Voor meer informatie mail even naar [email protected]

Aanmelden Reiki Master cursus

In de onderstaande agenda vind je de beschikbare datum (of data) voor deze cursus. Kies datum/tijdstip en vul je gegevens in. Na het voldoen van de (aan)betaling is jouw plek direct voor je gereserveerd!