Workshops

Tussen het behalen van verschillende Reiki-graden kan best wat tijd zitten. Vind je het fijn om dan bezig te blijven met oefeningen en verdiepende informatie? Dan heb ik goed nieuws!

Reiki College organiseert ook (online) workshops en online reiki oefenavonden waar je in groepsverband veel meer doet met onderwerpen die tijdens de (online) Reiki cursussen globaal aan bod komen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over chakra’s, je aura leren zien en voelen, met je intuïtie aan de slag, meer weten over werken met edelstenen? Bekijk dan snel het (online) workshop aanbod!

Een (online) workshop duurt van 9:30 tot ongeveer 15:00 uur en is inclusief drankjes, lekkers, lunch, informatiemapje en deelnamecertificaat.

Onze workshops

Wanneer worden de workshops gegeven?

Ben je op zoek naar de eerstvolgende datum waarop een workshop gegeven wordt? Bekijk dan de Agenda cursussen en workshops. Daar vind je altijd een actueel een overzicht van alle groepscursussen, workshops en oefenavonden voor de komende tijd.

Je kunt je ook altijd vrijblijvend inschrijven voor de nieuwsbrief, dan hou ik je op de hoogte van nieuwe workshops en ander nieuws.