Reiki 2 cursus

Vanaf drie maanden na afronding van Reiki 1 kun je starten met Reiki 2. Waar Reiki 1 focust op het fysieke niveau, gaat Reiki 2 dieper. Je leert op emotioneel en mentaal niveau te behandelen zodat je trauma’s, frustraties of pijnen uit heden en verleden kunt aanpakken, zowel bij jezelf als bij anderen. Ook leer je te behandelen op afstand.

Je ontvangt een nieuwe inwijding en je leert Reiki symbolen toepassen. De energie waarmee je jezelf en anderen kunt behandelen zal daardoor nog krachtiger worden.

Programma

Tijdens de cursus Reiki 2 cursus komt onder meer het volgende aan bod:

  • Je ontvangt een nieuwe inwijding van onze Reiki trainer. Je energiekanaal wordt daardoor verder geopend en de Reiki energie waarmee je werkt, wordt nog krachtiger.
  • Je leert gebruik te maken van de Reiki symbolen, waarmee je Reiki gerichter naar de oorzaak van de klacht kan sturen.
  • Je leert hoe je een Reikibehandeling op afstand kunt geven.

Natuurlijk krijg je niet alleen de theorie, maar zullen we alles tijdens de cursusdag oefenen en in de praktijk brengen. Na afronding van de cursus Reiki 2 ontvang je een certificaat.

Reiki in de tweede graad is een veelzijdige, diepgaande cursus die je intuïtie en zelfbewustzijn nog verder zullen versterken. Je krijgt zoveel inzichten, dat je er lange tijd mee vooruit kunt in je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Om die reden adviseren we om jezelf na Reiki 2 zeker een jaar de tijd te gunnen voordat je verder gaat met Reiki Master.

Tarieven

De groepscursus Reiki 2 bestaat in twee varianten, als groepscursus en als privécursus. Tarief en beschikbaarheid verschillen per variant.

GroepscursusPrivécursus
Groepscursus bij Reiki College in Den Hoorn, Zuid-Holland.Individuele cursus, zowel in onze praktijk als online mogelijk.
Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.
Inclusief koffie/thee, lekkers en lunch (afh. van tijdstip).Verzorging afhankelijk van gekozen variant.
Eerste cursusdag 09:30-15:00 uur, online terugkommoment
ca. 1 uur
(totaal ca. 6,5 uur les)
Duur eerste cursusdag ca. 3 uur, online terugkommoment
ca. 1 uur
(totaal ca. 4 uur les)
Tarief € 425,Tarief € 595,-
Onze cursusvoorwaarden zijn van toepassing op alle cursussen.

Pakketkorting
Wil je je graag aanmelden voor de Reiki 1 en de Reiki 2 Groepscursus? Dan kan je gebruik maken van de pakketkorting. Beide groepscursussen kan je dan afnemen tegen een tarief van 650,-

Aanmelden Reiki 2 cursus

In de onderstaande agenda vind je de beschikbare datum (of data) voor deze cursus. Kies datum/tijdstip en vul je gegevens in. Na het voldoen van de (aan)betaling is jouw plek direct voor je gereserveerd!