Reiki Master cursus

Vanaf één jaar na afronding van Reiki 2 kun je starten met Reiki 3a, oftewel Reiki Master. De Reiki 3a cursus is voor mensen die graag Reiki in hun leven willen blijven toepassen en al intensief aan zichzelf hebben gewerkt. Ze zijn in het bezit van minimaal het Reiki 1 & Reiki 2 certificaat.

Tijdens de Reiki Master cursus krijg je een inwijding en leer je werken met het vierde symbool. Hierdoor kun je de heling op alle verschillende niveaus (tegelijk) inzetten. Je intuïtie zal zich nog meer versterken en je zult vanuit een hoger bewustzijn kunnen gaan leven.

Programma

De cursus bestaat uit 1 cursusdag van 09:30-15:00 uur en een terugkommoment van ongeveer één uur.

Natuurlijk krijg je niet alleen de theorie, maar zullen we alle informatie tijdens de cursusdag in de praktijk brengen en met elkaar oefenen. Na afronding van de Reiki Master cursus ontvang je een erkend certificaat voor de Reiki 3a graad, en vanaf dat moment kun je jezelf Reiki Master noemen én voelen!

Locatie

De Reiki 3a / Reiki Master cursus wordt gegeven aan de Kartuizerland 26 in Den Hoorn (ZH) of online via Zoom.

Tarieven

De groepscursus Reiki Master bestaat in twee varianten, fysiek en online. Daarnaast is het mogelijk om de Reiki Master cursus privé te volgen. Tarief en beschikbaarheid verschillen per variant.

OnlineFysiekPrivécursus
Volledige online groepscursus met onze trainer via Zoom.Groepscursus bij Reiki College in Den Hoorn, Zuid-Holland.Individuele cursus, zowel in onze praktijk als online mogelijk.
Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.
Het cursusmateriaal wordt vooraf toegestuurd.Inclusief koffie/thee, lekkers en lunch (afh. van tijdstip).Verzorging afhankelijk van gekozen variant.
Duur eerste cursusdag ca. 4 uur, terugkommoment
ca. 1 uur.
(totaal ca. 5 uur les)
Eerste cursusdag 09:30-15:00 uur, terugkommoment
ca. 1 uur.
(totaal ca. 6,5 uur les)
Duur eerste cursusdag ca. 3 uur, terugkommoment
ca. 1 uur.
(totaal ca. 4 uur les)
Tarief € 500,-Tarief € 625,Tarief € 750,-
Genoemde tarieven gelden per deelnemer en zijn inclusief 21% BTW.
Onze cursusvoorwaarden zijn van toepassing op alle cursussen

.

Aanmelden Reiki Master cursus

In de onderstaande agenda vind je de beschikbare datum (of data) voor deze cursus. Kies datum/tijdstip en vul je gegevens in. Na het voldoen van de (aan)betaling is jouw plek direct voor je gereserveerd!