Ontdek hoe informatie over anderen bij jou binnenkomt, leer deze intuïtieve vermogens in te zetten en verbaas jezelf!

- Aankomende groepscursus: 23 augustus 2023

Tijdens de cursus mediumschap & intuïtie ga je aan de slag om je intuïtieve vermogens te ontdekken. Hoe krijg jij informatie binnen als je energie van iemand anders, of van een voorwerp probeert te voelen? In een fijne, veilige omgeving maakt onze ervaren trainer je vertrouwd met de eerste stappen van het mediumschap.

Met behulp van diverse oefeningen leer je om vanuit volledige ontspanning je  intuïtie in te zetten om, bijvoorbeeld, meer te weten te komen over de cursist tegenover je.

Hoe voelt diegene zich? Wat speelt er in zijn/haar leven? Met welke (levens)vragen loopt diegene rond? Wat voor werk doet hij of zij? Waar wordt hij/zij gelukkig van? Het zal je verbazen hoeveel je te weten kunt komen, als je je intuïtie de ruimte geeft!

Voel je het? Krijg je kleuren of beelden door? Of “weet” je het gewoon? Alles is mogelijk. We zullen samen gaan vaststellen hoe de informatie bij jou binnenkomt, en ook hoe je de betrouwbaarheid van de informatie leert beoordelen.

Het kennen en aanspreken van je intuïtie is de eerste stap naar het mediumschap. Het laten ontstaan van een contact met overleden dierbaren is een volgende stap. In de cursus mediumschap & intuïtie werken we hier langzaam naar toe, zodat je op een liefdevolle manier contact kunt maken met overleden dierbaren.

Deze cursus is voor jou:

Mediumschap is de start van een bijzondere persoonlijke ontwikkeling. Na het volgen van de cursus:
- De eerstvolgende groepscursus: woensdag 23 augustus 2023

Voel je welkom voor een persoonlijke, liefdevolle introductie tot het mediumschap. Ik kijk ernaar uit om deze ontdekkingsreis met je te starten. Je zult versteld staan van je eigen intuïtie!

Winnie Vroegindeweij
- Trainer

Je zet iets moois in gang

Intuïtie versterken

Tijdens de cursus Mediumschap & Intuïtie ga je aan de slag om je intuïtieve vermogens te ontdekken. Door je verschillende intuïtieve vermogens in te zetten, zal je intuïtie worden versterkt en zal je er steeds meer op gaan vertrouwen.

Emotionele en spirituele groei

Mediumschap is een pad naar spirituele groei. Doordat het je bewuster maakt van je eigen emoties en gedachten, ga je begrijpen hoe deze jouw welzijn beïnvloeden. De inzichten die je zo opdoet over jezelf, helpen je enorm in je persoonlijke groei.

Beter omgaan met energieën en emoties

De technieken die je tijdens deze cursus leert, zijn effectief om overstimulatie van je zintuigen te verminderen. Het vergroot je emotionele en mentale stabiliteit. Gevoelige en hooggevoelige mensen hebben hier veel baat bij, omdat zij zo beter om kunnen gaan met prikkels uit de omgeving.

Diepere verbindingen

Mediumschap helpt je om (weer) in contact te komen met jezelf, je intuïtie te versterken en een diepere verbinding te maken met het universum, de natuur en je ziel, je innerlijke zelf. Dit helpt je weer om diepere verbindingen te kunnen maken met anderen.

Zo ziet de Mediumschap & Intuïtie cursus eruit

Het programma van de cursus Mediumschap & intuïtie bestaat uit 8 cursusochtenden en een oefenperiode waarin je zelf aan de slag gaat met je intuïtie en het mediumschap. We zullen tussentijds ervaringen uitwisselen en de lesstof verder verdiepen met kennis en oefeningen. Lees hieronder meer over alle onderdelen van de cursus.

Een cursusochtend duurt van 09:30 tot ongeveer 12:00 uur. Tijdens deze ochtend ontvang je een stuk theorie dat zal worden afgewisseld met oefeningen. Je krijgt informatie over de werking van het mediumschap, chakra’s, de aura, en nog veel meer.  

Drankjes en lekkers tijdens de ochtend, zijn inbegrepen in de prijs.

Je gaat de kracht van je intuïtie ontdekken tijdens deze cursusochtenden en door tussentijds zelf te oefenen. Tijdens de cursusochtenden krijg je alle technieken aangereikt om hiermee aan de slag te gaan. Veel cursisten ervaren dit als een bijzondere periode van persoonlijke groei en bewustwording.

Je ontvangt tijdens de eerste cursusochtend een informatiemapje met theorie, oefeningen en tips om jouw reis goed geïnformeerd en vol vertrouwen te kunnen starten. Je kunt dit gebruiken als naslagwerk tijdens de oefenperiode.

Na het volgen van de cursus ontvang je van onze trainer een persoonlijk deelnamecertificaat.

Deelname aan de ochtendcursus mediumschap & intuïtie kost € 450,- inclusief cursusmateriaal, deelnamecertificaat, drankjes en lekkers. Je betaalt bij je aanmelding eenvoudig online en ontvangt direct een bevestiging dat jouw plek voor je is gereserveerd.

Daarom Reiki College

Ervaring en focus

Met veel liefde en aandacht werken we bij Reiki College elke dag aan het bieden van unieke, inspirerende cursussen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Met vele blije cursisten tot gevolg!

Persoonlijk en liefdevol

Door onze focus op persoonlijke aandacht en het bieden van een fijne sfeer ontstaat er voor iedere cursist een waardevolle start van een prachtige ontdekkingsreis.

Eenvoudig bereikbaar

Reiki College is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer. Parkeren is gratis. De praktijk/trainingslocatie is op de begane grond.

Cursisten waarderen ons met 5/5 sterren!

 

5/5
"Wat een mooie ervaringen allemaal. Alles wordt op zo’n mooie respectvolle manier door Winnie gegeven. Je voelt je helemaal op je gemak bij haar. Ik kan alleen maar zeggen: schrijf je in en ervaar het zelf!"
Yvonne de Hoog
via Google Reviews
5/5
"Winnie is an amazing mentor and spiritual person. She has guided me on this journey and has helped me in changing my lifestyle completely. I would greatly recommend to anyone who would like to understand more about themselves and who would like to open their minds."
S.M. Birca
via Google Reviews
4.5/5
"Ik vond de lessen bij jou een super mooie ervaring. er heerste een goede sfeer, mooie mensen en weer super bijzondere ervaringen opgedaan. Jouw gastvrijheid, enthousiasme en kundigheid waren voor mij dat ik van deze dagen heb genoten. Hartelijk dank en liefs!"
Pascal
via Reiki College
5/5
"De cursus mediumschap en intuïtie is erg interessant. Winnie is een heel fijne docent, die iedereen goed begeleidt. wat prettig is, is dat de groepjes klein zijn, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en veel ruimte voor ieders proces. "
Claudia van Ruijven
via Google Reviews

Aanmelden Mediumschap & Intuïtie Cursus

Kies een beschikbare datum en vul je gegevens in. Je betaalt eenvoudig online, daarna is jouw plek gereserveerd!