Mediumschap voor beginners

Ontdek hoe informatie over anderen bij jou binnenkomt, leer deze intuïtieve vermogens in te zetten en verbaas jezelf!

Tijdens de cursus mediumschap & intuïtie ga je aan de slag om je intuïtieve vermogens te ontdekken. Hoe krijg je informatie binnen als je energie van iemand anders, of van een voorwerp probeert te voelen? In grote lijnen volgen we een programma als volgt.

Eerst zorg ik, met behulp van diverse oefeningen, dat je helemaal ‘in je lijf’ komt. Vanuit die ontspanning help ik je verbinden met je ‘hogere zelf’. Van daaruit kijken we of je meer te weten kunnen komen over de cursist tegenover je.

Hoe voelt diegene zich? Wat speelt er in zijn/haar leven. Met welke (levens)vragen loopt diegene rond? Wat voor werk doet hij of zij? Waar wordt hij/zij gelukkig van? Het zal je verbazen hoeveel je te weten kunt komen door je intuïtieve vermogens in te zetten!

Voel je het? Krijg je kleuren of beelden door? Of “weet” je het gewoon? Alles is mogelijk. We zullen gaan vaststellen hoe de informatie bij jou binnenkomt, en ook hoe je de betrouwbaarheid van de informatie leert beoordelen.

Het kennen en aanspreken van je intuïtie is de eerste stap naar het mediumschap en het laten ontstaan van een contact met overleden dierbaren is een volgende stap. In de cursus mediumschap & intuïtie werken we hier langzaam naar toe, zodat je op een liefdevolle manier contact kunt maken met overleden dierbaren.

Wat voor oefeningen kan je tijdens deze cursus verwachten?

  • alles over de kleurenleer
  • aura’s lezen
  • psychometrie
  • tarrot kaarten lezen
  • foto’s lezen
  • psychic & mediamieke readingen
  • meditaties
  • healing
  • en nog veel meer….

Ochtendcursus Beginners

De eerstvolgende ochtendcursus voor beginners start op woensdagochtend
8 maart 2023. De cursusdagen duren van 9:30 tot ongeveer 12:00 uur. De cursusdata zijn als volgt: 8 en 22 maart, 5 en 19 april, 10 en 24 mei, 7 en 21 juni 2023.

Er start een nieuwe beginnerscursus op woensdagochtend 23 augustus 2023. De cursusdagen zijn: 23 aug, 6 en 20 september, 4 en 25 oktober, 8 en 22 november, 6 december 2023.

Tarief en aanmelden

De kosten voor de ochtendcursus bedragen 450 euro. Dit is het totaalbedrag voor acht cursusochtenden. Inclusief bij dit tarief zijn drankjes, lekkers, een informatiemapje en het deelnamecertificaat. 

Let op, dit is een cursus voor maximaal 8 deelnemers. Het aantal beschikbare plekken is dus beperkt. Wil je meedoen? Wacht dan niet te lang met aanmelden.

Ga naar Online aanmelden en kies daar voor “overige cursussen”. Alle dagen van de cursus staan in de agenda vermeld, maar je hoeft je alleen aan te melden voor de eerste cursusdag (23 augustus 2023).

Ervaringen

Dit zeggen cursisten over hun ervaringen met Reiki College!

Ik vond de lessen bij jou een super mooie ervaring. Er heerste een goede sfeer, mooie mensen en weer super bijzondere ervaringen opgedaan.
Jouw gastvrijheid, enthousiasme en kundigheid waren voor mij dat ik van deze dagen heb genoten.
Hartelijk dank en liefs!

Pascal

Dank je voor alle mooie lessen mediumschap & intuïtie.

Gaitrie