Cursus voor halfgevorderden

Verbeter je mediumschap in 8 cursusdagen

Heb je al ervaring in het mediumschap en zou je graag verder willen groeien? Tijdens de 8-daagse ochtendcursus mediumschap & intuïtie ga ik met jou aan de slag om je mediumschap verder te ontwikkelen en versterken.

Elke cursusdag kent een specifiek thema. Zo lopen we in vijf maanden door verschillende aspecten van het mediumschap heen, en kun jij je op elk van die gebieden versterken. Vragen die daarbij bijvoorbeeld aan bod komen:

  • Welke intuïtieve vermogens zet jij minder vaak in, die nog kunnen worden versterkt?
  • Langer vasthouden van het contact (in de power blijven)
  • Meer inzicht in waar je nou precies je energie naar toe brengt
  • Wat te doen met een dubbellink?
  • Het geven van specifieke bewijzen
  • Het geven van een boodschap vanuit je eerste bewijzen
  • Het geven van demonstraties
  • Vanzelfsprekend is er aandacht voor jouw persoonlijke vragen

Wat deze cursus uniek maakt

We werken in een kleine groep, en dat geeft ruimte voor veel persoonlijke aandacht en coaching. Naast het behandelen van de vaste onderwerpen in de training, is er veel ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling als medium. De trainingsdagen zijn volledig verzorgd, inclusief een uitgebreide lunch.

Ochtendcursus halfgevorderden

De volgende ochtendcursus voor halfgevorderden start op woensdagochtend 30 augustus 2023. De cursusdagen duren van 9:30 tot ongeveer 12:00 uur. De cursusdata zijn als volgt: 30 augustus, 13 en 27 september, 11 oktober, 1 en 15 en 29 november, 13 december 2023.

Tarief en aanmelden

Deze cursus kost 450 euro. Dit is het totaalbedrag voor acht ochtenden. Inclusief bij dit tarief zijn drankjes, lekkers, een informatiemapje en het deelnamecertificaat.

Let op, dit is een cursus voor maximaal 8 deelnemers. Het aantal beschikbare plekken is dus beperkt. Wil je meedoen? Meld je dan hieronder direct aan!

Let op, alle dagen van de cursus staan in de agenda vermeld, maar je hoeft je alleen aan te melden voor de eerste cursusdag (30 augustus 2023).