Reading

Zou je graag antwoord willen op (levens) vragen of zou je graag contact willen met een overleden dierbaren? Dan is een consult misschien wel iets voor jou!

Ik werk met ‘energie’, die je niet altijd kunt zien, maar die je wel kunt voelen. Ik stel mij via mijn innerlijke zintuigen (helderzien, helderhoren, heldervoelen, etcetera) open voor de energietrillingen en vertaal deze. Eigenlijk maak ik een directe verbinding met de ziel, waardoor (levens) vragen beantwoord kunnen worden.

Wanneer ik contact maak met de spirituele wereld is het ook mogelijk om een contact te maken met een overleden dierbaren. Ik kan ze een ‘stem geven, zodat ze kunnen laten weten dat ze nog steeds bij ons leven betrokken zijn. Er kan bijvoorbeeld informatie gegeven worden over: het karakter, werk, gedeelde herinneringen, etc.

Kosten

De kosten voor een consult bedragen 75 euro voor 30-45 minuten inclusief geluidsopname.

Afspraak maken

Heb je interesse in een (online) consult? Maak hier een afspraak!

Ervaringen

Dit zeggen cursisten over hun ervaringen met Reiki College!

Fijn dat je de geluidsopname van de reading hebt gemaakt en gedeeld. Dankjewel! In korte tijd best veel te horen gekregen en vond ’t fijn om nog eens terug te luisteren. Heb weer inzichten en bevestiging gekregen waar ik wat mee mag en dat doet me goed! Bedankt dat ik mocht komen. Heb ’t als heel warm en bijzonder ervaren. Kijk ernaar uit om te beginnen met Reiki bij/met jou!

Lianne

Nogmaals bedankt voor de mooie reading.
Ik kijk uit naar de geluidsopname.
Je noemde dat je kaarsen zag, toen begreep ik het niet.
Vandaag is het mij duidelijk geworden.
Heel mooi, ben dankbaar!

Ellen