Reiki 3b (Reiki Trainer) Cursus

De Reiki 3b cursus, ook wel Reiki Trainer genoemd, is voor mensen die graag zelf willen doceren in Reiki. De Reiki 3b Cursus is een persoonlijk ontwikkelingstraject van ongeveer een jaar, waarbij je wordt gecoacht en begeleid in het geven van inwijdingen, Reikicursussen en oefen-en terugkomdagen.

Het is een persoonlijk ontwikkelingstraject, waar je intensief aan jezelf zal gaan werken door je vaardigheden te ontwikkelen en je kennis uit te breiden. Het zijn individuele sessies, die gezamenlijk zullen worden ingepland. Daarnaast worden er nog een aantal dagen met andere Reiki Trainers in opleiding gepland voor o.a. een workshopochtend, een inwijdingsdag en de Reiki 1 cursusdag, waarin zélf een Reiki 1 cursus geeft.

Na het behalen van de (online) Reiki 3b Cursus ontvang je een erkend certificaat (Reiki 3b graad) en ben je in staat om zelf Reiki te doceren, d.w.z. mensen op te leiden en in te wijden.

Tarieven

De opleiding Reiki Trainer opleiding kun je volgen als groepscursus of als privécursus. Tarief en beschikbaarheid verschillen per variant.

GroepscursusPrivécursus
Groepscursus bij Reiki College in Den Hoorn, Zuid-Holland.Individuele cursus, zowel in onze praktijk als online mogelijk.
Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.Inclusief cursusmateriaal en erkend certificaat.
Inclusief koffie/thee, lekkers en lunch (afh. van tijdstip).Verzorging afhankelijk van gekozen variant.
Eerste cursusdag 09:30-15:00 uur, terugkomochtend 9:30-11:30 uur.
(totaal ca. 7,5 uur les)
Duur eerste cursusdag ca. 3,5 uur, terugkomochtend 2 uur.
(totaal ca. 5,5 uur les)
Tarief € 1750,Tarief € 2500,-
Genoemde tarieven gelden per deelnemer en zijn inclusief 21% BTW.
Onze cursusvoorwaarden zijn van toepassing op alle cursussen

.

Aanmelden Reiki Trainer opleiding

Wil je je aanmelden voor de opleiding tot Reiki Trainer? Neem even contact op, dan overleggen we samen een startdatum!