Coaching

In een snelle en chaotische wereld lukt het niet altijd om je bezig te houden met dingen die belangrijk voor je zijn en dingen die je echt gelukkig maken. Misschien heb je het gevoel dat je geleefd wordt en zou je graag de regie over je eigen leven (weer) in handen willen krijgen. Juist door de reis naar binnen te maken kan je erachter komen wat je wilt, wat je richting is en wat je doel en passies in het leven zijn.

Ik kan je coachen door alle aspecten (fysieke, emotionele en spirituele) van je leven daarin mee te nemen, om jezelf (weer) beter te begrijpen. Door hier bewustzijn in te creëren kan er een gewenste verandering optreden.

Als je je droom of je doel duidelijk voor ogen kan krijgen; kunnen er kleine stapjes worden gemaakt om deze te realiseren. Graag help ik je om dichterbij jezelf, je ware potentieel, de expressie van je ziel te komen. Laat mij even met je meekijken situaties en thema’s waarin je vastloopt en je steunen om het oude los te laten en het nieuwe te omarmen.

Als je klaar bent voor verandering, maar niet zeker weet waar je moet beginnen; neem dan contact met mij op voor een coaching.

Kosten

De kosten voor een coaching bedragen 100 euro voor 60 minuten.

Afspraak maken

Heb je interesse in een (online) coaching? Reserveer dan een datum en tijdstip in de online agenda.