Privécursus Reiki 3b (Reiki Trainer)

De Reiki 3b, ook wel Reiki Trainer genoemd, is voor mensen die graag zelf willen doceren in Reiki en / of die een nog dieper bewustzijn willen realiseren.

Het is een persoonlijk ontwikkelingstraject, waar je intensief aan jezelf zal gaan werken door je vaardigheden te ontwikkelen en je kennis uit te breiden. Het zijn individuele sessies, die gezamenlijk zullen worden ingepland. Denk daarbij aan coachingssessies en een workshopochtend, een inwijdingsdag en de Reiki 1 cursusdag, waarin je zélf een Reiki 1 cursus geeft.

Tarieven

De Reiki 3b privé cursus kost € 2.500,- inclusief BTW. Na het succesvol afronden van de Reiki 3b cursus ontvang je een erkend certificaat (reiki 3b graad) en ben je in staat om zelf Reiki te doceren, d.w.z. mensen op te leiden en in te wijden.

Verschil privécursus en groepscursus

Tijdens de Reiki 3b privé cursus nemen we uitgebreid de tijd om naast Reiki aandacht te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Er zullen meer coachingsmomenten plaatsvinden dan in de groepscursus en de workshopochtend en inwijdingsdag plannen we samen in op basis van beschikbaarheid op een dag dat jou goed uitkomt. Je hoeft in je voortgang dan niet op medecursisten te wachten.

Aanmelden

De (online) Reiki 3b privé cursus kent geen vaste data: we plannen deze samen in op basis van beschikbaarheid, zodat je dagen kunt kiezen die jou goed uitkomen. Wil je je aanmelden? Stuur even een mailtje naar [email protected].