Trainers gezocht

Het is inmiddels al bijna vier jaar geleden dat ik Reiki College heb opgericht. Sindsdien heb ik al honderden mensen in Reiki ingewijd en heb ik mijn kennis, ervaring en intuïtie kunnen inzetten om mensen verder te helpen om inzicht te krijgen in wat er nodig is om gezonder, krachtiger en gelukkiger te worden. Het maakt me trots en enorm dankbaar!

De laatste 4 jaar heb ik ervaren als een grote ontwikkeling. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn bedrijf. Naast het geven van opleidingen in de verschillende Reiki graden heb ik meerdere cursussen, workshops en oefenavonden ontwikkeld en gegeven aan cursisten die meer verdieping zochten in Reiki-aanverwante onderwerpen.

De Workshops en Reiki Cursussen worden goed bezocht. Daarom zie ik de mogelijkheid om Reiki College uit te breiden en te gaan werken met een team van meerdere Reiki Trainers. Momenteel ben ik enkele Trainers aan het opleiden. Daarnaast ben ik op zoek naar Reiki Trainers die mij in de nabije toekomst zouden willen assisteren in het geven en begeleiden van de verschillende Reiki Cursussen en Workshops.

Zou je je graag in de nabije toekomst als Trainer bij Reiki College willen aansluiten en ben je al in het bezit van alle Reiki graden en een eigen praktijk? Neem dan even contact op, dan kunnen we nader kennismaken. Je bereikt me op [email protected].

Hoe word je Reiki trainer?

Ben je nog geen Reiki Trainer, maar wil je dat wel graag worden? De eerste stap is het boeken van een Reiki Cursus! Ga naar de agenda om te bekijken wanneer je de eerstvolgende Cursus Reiki kunt volgen!