Over Winnie

Welkom op mijn pagina! Mijn naam is Winnie Vroegindeweij en ik ben de trotse oprichter van Reiki College. Met meer dan 40 jaar levenservaring heb ik een diepgaande passie ontwikkeld voor persoonlijke groei en het verkennen van de kracht en energie die in ieder van ons schuilt.

Ruim acht jaar geleden ontdekte ik Reiki en het veranderde mijn leven op een onvoorstelbare manier. Na het behalen van alle Reiki graden ben ik zelf met veel plezier en toewijding de Reiki-cursussen 1, 2, Master en Trainer gaan verzorgen. Het is mijn missie geworden om anderen te begeleiden op hun eigen reis naar bewustwording en empowerment.

Ik voel me het meest geïnspireerd door cursisten die graag tijd en energie investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je sensitiviteit kunt ontdekken en je innerlijke kracht kunt versterken. Ik geloof dat ware transformatie plaatsvindt wanneer we de moed hebben om onze gevoeligheden te omarmen en deze te gebruiken als bronnen van kracht.

Als je bereid bent om de reis naar zelfontdekking aan te gaan en je innerlijke kracht te ontdekken, dan ben je bij Reiki College aan het juiste adres. Ik kijk er enorm naar uit om je te begeleiden en je te helpen je volledige potentieel te bereiken.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie over de Reiki-cursussen of om een afspraak te maken. Samen kunnen we een pad van groei en empowerment bewandelen.

Liefs Winnie
Oprichter van Reiki College